Nejnovější recenze ze sekce Jídelní soupravy
Bormioli Ebro 19 ks
Přidáno: 29. listopadu 2023
(naposledy upraveno 29. listopadu 2023)
Zakoupeno v Alza.cz
Zakoupeno jako dárek k Vánocům
- Kvalitní nádobí
- Krásné za skvělou členů
- hezký design
- bohužel dorazil poškozený
- Kvalitní za málo
- Vkusný obrázek.
- Mám ráda porcelán, vkusný dětský obrázek.
Bohuzel nemuzu hodnotit, po rozbaleni 1 talirku byl rozbitej tak sem vratila spatky
Velmi pěkný servis.
Krásný sushi set, sushi hned lépe chutná
Jsem rád že jsem si mohl koupit tento jídelní servis budu si ho opakovaně objednávat jako dárek pro neteř
Výhoda že talíře jsou dostatečně velké,dáte více jídla. Obvykle u souprav bývají menší .Líbí se mi barevnost každý si vybere svou barvu
- Nádherná barva
- Praktické
Talíře dorazily v pořádku. Jsou krásné.
Krásna sada, odpovídá fotografii.Jemné romantické kvítí vypadá při stolování luxusně.
Spokojenost.
- Krásné retro. Pár talířů jsme měli po rodičích a když jsem objevil tyto, tak zkrátka musely domů........
Pokud chcete talíře které se nikdy neokoukají-neváhejte. Jen si vyberte tu svou velikost.
Moderní souprava v černé barvě jako dárek k Vánocům pro syny. Mají rádi černé doplňky. Ve srovnání s jinými nabídkami i výhodná cena. Velká miska k tomu navíc. Luminar je osvědčená odolnější kvalita tvrzeného skla, máme toho doma z luminaru víc.
- Běžné zboží, ale nikde jinde není.
Toto zboží by z české porcelánky nikdy nemohlo být expedováno pro jeho zcela nízkou kvalitu. Je to asi odněkud z Asie, z místa, kde se ještě na kvalitu příliš nehledí. Z Čech by to mohlo jít jen jako střepy. Rovněž modrá barva je v reklamách zobrazena správně jako kobaltová modř, ale vlastní zboží je barveno světlou levnou modří typu berlínská modř. To je klamavá reklama. Takže: Poslouží, ale nenadchne.
- Krásný porcelán